Нов тренд во Тајван: кучиња со геометриски фризури

picmonkey-collage49-1000x500

Тајванците никогаш не се здодевни. Ова го докажува и најновиот тренд на фризури за кучиња кој стана вистински интернет хит. Што велите да му направите на вашето куче геометриска фризура? Може да одберете фризура во форма на квадрат или круг. Иако е чудно, кучињата навистина изгледаат послатко, а се разбира и помодерно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *