Необични облици на овошје и зеленчук кои имитираат луѓе и животни

sada-1000x500

Дали некогаш сте виделе лимон во форма на банана, јагода која личи на пеперутка или јаболко кое наликува на був? Неретко кај овошјето и зеленчукот можеме да сретнеме необични облици кои наликуваат на предмети, животни, луѓе, па и делови од телото, па едноставно ви е жал да ги изедете барем додека не ги фотографирате. Во продолжение ви прикажуваме галерија од плодови кои едноставно не сакаат да бидат тоа што се!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *