Насмеани животни кои сакаат да ги чешкате

belly-rub-animals-11__605

Чешкањето на стомакот често знае да ги развесели нашите миленици, чиј израз на лицето кажува колку се тие само среќни во моментот.Кога животинчињата се плеткаат околу вас, лежат и претаат, всушност ви даваат знак дека сакаат да ги погалите и чешкате. Исто така, овој чин се случува само доколку ви веруваат и сакаат. Погледнете ги реакциите на овие неодоливи животни подолу, кои се радуваат на скокотот на стомакот.

belly-rub-animals-3__605

belly-rub-animals-4__605

belly-rub-animals-6__605

belly-rub-animals-11__605

belly-rub-animals-15__605

belly-rub-animals-44__605

belly-rub-animals-45__605

belly-rub-animals-46__605

belly-rub-animals-47__605

belly-rub-animals-48__605

belly-rub-animals-131__605

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *