Направете сами чергиче од камчиња за вашата куќа

thumb

Многу е лесно сами да направите чергиче за прагот на вашата врата во куќата или било каде во вашиот двор. Изгледа прекрасно, не треба многу труд и задоволството е големо кога ќе направите нешто сами без да ве чини многу пари.

Потребни ви е да соберете или купите речни камчиња, силикон, подлога на која ќе  ги лепите камчињата и малку трепение и креативност.

 

cergic

За тие што живеат во стан, може да ја одберат варијантата да си направат подметнувачи за чинии и чаши од камчиња.

210

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *