Наместо класична свадба – патување на Исланд

Couple-skips-traditional-wedding-and-puGLGL-1000x500

Еден ден Џереми и Рашел од САД решиле да се земат. Нивната одлука дошла спонтано како резултат на љубовта која ја чувствувале еден кон друг, но кога се соочиле со сите обврски кои човек треба да ги обави скоро и да се откажале од оваа идеја. Една мала венчавка барала толку работа, планирање и пари што овој пар одлучил – да заминат на Исланд и таму да се венчаат сами, без славење, семејство и пријатели…

Џереми и Рашел изнајмиле комбе со кое патувале низ Исланд и уживале во нестварната природа која секој ден им се откривала во нов облик. По симболичната венчавка на толку необичен крај на светот, тие ја продолжиле својата авантура низ оваа магична земја, сигурни дека не погрешиле што наместо традиционална одбрале баш ваква венчавка…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *