Најубавите панорами во светот

417-30bheos12hcw9yk8fzdclc

Аглите од кои може да го перцепираме светот кога летаме со авион се најубавите панорами.

Задоволство кое го засилува адреналинот, но и воодушевувањето при глетка на фотографиите снимени високо во воздухот.

Во продолжение погледнете ја уметноста на едни од најубавите снимени фотографии од разни страни на светот.

Импресивен поглед над Дубаи

2

3. Ангелски водопади во Венецуела

3

Водопадите Игуасу на границата на Бразил и Аргентина

4

Водопад Вкторија во Замбези

5

Исланд снимен од воздух

6

 Ерупција на вулкан на Камчатка

7

 Еверест

8

Триумфалната капија во Париз

9

 Менхетен

10

 Австралискиот корален гребен

11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *