Видео: Најнеобичниот начин да го успиете вашето бебе

oompa732

Сите родители знаат колку тешка задача може да биде успивањето на бебето. Овој татко открил смешен но неверојатно ефикасен метод да го реши ваквиот проблем:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *