Најкреативните знаци за тоалет ширум светот

funny-bathroom-signs-362__605

Сакале да признаеме или не, тоалетите играат огромна улога во човечкото постоење. Тие се една од најупотребуваните и корисни инвенции, но сепак, ретко кога ја добиваат почитта која ја заслужуваат.

А што е пак со знаците кои се поставуваат на вратите јавен тоалет? Не е некоја инспиративна тема за која би сакале подлабоко да размислите, но со малку креативност, дури и ова би можело да изгледа необично, кул и интересно.

Наместо стандардните силуети од момче и девојче на кои најчесто налетуваме, постојат и разни други варијанти да се објасни „каде припаѓате“. Галеријата подолу е составена од токму ваква селекција.

funny-bathroom-signs-23__605 funny-bathroom-signs-27__605 funny-bathroom-signs-29__605 funny-bathroom-signs-39__605 funny-bathroom-signs-40__605 funny-bathroom-signs-221__605 funny-bathroom-signs-321__605 funny-bathroom-signs-362__605 funny-bathroom-signs-371__605 funny-bathroom-signs-372__605 funny-bathroom-signs-422__605 funny-bathroom-signs-432__605 funny-bathroom-signs-442__605 funny-bathroom-signs-452__605 funny-bathroom-signs-511__605 funny-bathroom-signs-631__605

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *