Најдоброто од Ема Вотсон

MTI5NTIxMDIwNDY5MDQ3MjY2

Паметна, убава, шармантна… Не е ниту чудо што мажите не можат да и одолеат на Ема Вотсон. Во галеријата подолу ви прикажуваме некои од нејзините најдобри фотографии, снимени за магазините ширум светот.

Martin Schoeller/Artsy
Kerry Hallihan/Elle UK
Nick Knight/Interview
Christian Oita/Wonderland
Vincent Peters/British GQ
Bjorn Iooss/NET-A-PORTER
Kerry Hallihan/Elle UK
Michael Thompson/W
Bjorn Iooss/NET-A-PORTER
Nick Knight/Interview
Christian Oita/Wonderland
Mario Testino/Vogue
Bjorn Iooss/NET-A-PORTER
Christian Oita/Wonderland
Mark Seliger/British GQ
Mario Testino/Vogue
Michael Thompson/W
Vincent Peters/British GQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *