Најбогатите кучиња на Инстаграм

Screen-Shot-2015-02-26-at-7.15.30-PM-660x660

Сите имаме слушнато за профилот на богатите деца на Инстаграм наречен „Rich Kids Of Instagram“, кој дури претставуваше инспирација за да се започне и вакво реално шоу. Но, освен телевизиската емисија, овој „акаунт“ го предизвика и создавањето на уште еден сличен профил на социјалната мрежа, наречен Rich DOGS Of Instagram или во превод – „Богати кучиња на Инстраграм“. Токму тука можете да најдете домашни миленици кои со сигурност имаат полуксузен живот од вашиот. Доколку не ни верувате, погледнете и самите. Изгледаат спектакуларно!

Screen Shot 2015-02-26 at 7.13.56 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.14.01 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.14.08 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.14.15 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.14.23 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.14.27 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.14.33 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.14.39 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.14.49 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.14.56 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.15.02 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.15.09 PM

Screen Shot 2015-02-26 at 7.15.22 PMScreen-Shot-2015-02-26-at-7.15.30-PM-660x66010986285_415637081937209_914765284_n10994977_345333612334242_968908319_n10963997_1404236383216617_1605378919_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *