Музичката кариера на Дејвид Боуви во само една минута

the-career-of-david-bowie-explai

Дали би можеле да ги наброите клучните моменти во кариерите на некои музички легенди за само една минута? Дали знаете да ги наброите значајните настани на Дејвид Боуви во текот на својата 50-годишна кариера? Доколку не сте сигурни ова духовито видео може да ви помогне.

Со доза на типичен англиски хумор и по малку едукативно, ова видео покрај музичката прави и ретроспектива на стилските промени на Боуви во својата кариера.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *