Мали моменти кои го прават животот убав

happinessillustration2-640x531

Маори Сакаи е талентиран јапонски илустратор, кој неодамна ја објави неговата креативна серија илустрации. Симпатичните рачно цртани гифови, ги опишуваат малите нешта кои на луѓето секојдневно им носат среќа. Погледнете ги овие позитивни и симпатични анимации, кои со сигурност ќе ви предизвикаат насмевка на лицето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *