Модниот избор на ѕвездите од „Игра на престоли“ за премиерата на шестата сезона

tlyw1xmje6chhna-q3mvzb0qvcvenycn-large

Емилија Кларк, Софи Тарнер, Мејси Вилијамс, Лина Хеди, Питер Динклиџ и останатите актери од „Game of Thrones“ шармираа во елегантни комбинации на црвениот килим во Кинескиот театар во Лос Анџелес.

Софи Тарнер својот изглед ѝ го довери на Стела МекКартни и не погреши. 20-годишната актерка, позната по улогата на Санса Старк, фустанот на едно рамо во боја на малина го надополни со златен накит.

Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thronesпремиера за шеста сезона

18-годишната Мејси Вилијамс позираше со насмевка пред фоторепортерите во дводелна комбинација од Емилио де ла Морена.

Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона

Емилија Кларк блескаше во кадифен црн фустан со бели цветовиод Erdem.

Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона

Лина Хеди изгледаше одлично во црн макси фустан со пердуви од Каролина Ерера.

Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона

Погледнете како изгледаа и останатите ѕвезди:

Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона Game of Thrones премиера за шеста сезона

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *