Модерни ентериери со ретро дух

colorful-lords-south-beach-colorful-lords-south-beach-hotel-Copy

Ретро и модерно вообичаено не одат заедно, но кога станува збор за уредување на ентериери се совршен спој. Искористете ретро изглед за модерен и убав дом.

Нема сомнеж дека ретро трендовите во уредување на домот се вратија на голема врата.Дизајнирањето мебел е исто како дизајнирањето облека каде што дизајнерите добиваат инспирација од минатото, а ја збогатуваат и реализираат со модерни детали. Ви треба пример? Погледнете ги фотографиите.

158-600x396

230-600x398

325-600x391

519-600x419

622-600x446

717-600x405

retro-stil-evler_6-600x600

Retro-Style

rachel-reider-modern-retro-style-decor-zebra-side-chair-accent-piece

9600000dc7b38e4-orh550w550-modern-retro-kitchen-diner

Modern-retro-living-room-with-a-bright-couch-and-interesting-wallpaper

colorful-lords-south-beach-colorful-lords-south-beach-hotel-Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *