Највпечатливите улични изданија за време на модната недела во Токио

PicMonkey Collage

Токио не залудно во изминатите неколку години се стекна со репутација на „жешка точка“ кога е уличната мода во прашање. Галеријата подолу е составена од свежо снимени фотографии за време на годинашната модна недела, и во потполност го поткрепуваат ова тврдење. Од пастелни екстензии до смели сатенски јакни украсни со разни сувенири, младите Јапонци имаат развиено сопствена модна писта на улиците низ познатата метропола.

01-tokyo-street-style-fw2016

02-tokyo-street-style-fw2016

03-tokyo-street-style-fw2016

04-tokyo-street-style-fw2016

05-tokyo-street-style-fw2016

06-tokyo-street-style-fw2016

07-tokyo-street-style-fw2016

08-tokyo-street-style-fw2016

09-tokyo-street-style-fw2016

10-tokyo-street-style-fw2016

11-tokyo-street-style-fw2016

12-tokyo-street-style-fw2016

14-tokyo-street-style-fw2016

16-tokyo-street-style-fw2016

17-tokyo-street-style-fw2016

18-tokyo-street-style-fw2016

19-tokyo-street-style-fw2016

20-tokyo-street-style-fw2016

21-tokyo-street-style-fw2016

22-tokyo-street-style-fw2016

23-tokyo-street-style-fw2016

24-tokyo-street-style-fw2016

25-tokyo-street-style-fw2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *