Мобилна куќарка која овозможува удобност каде и да решите да живеете

MTI4OTk5MDc4MDU4MTQyMzM5

Овој симпатичен скромен дом, е најмногу необичен поради фактот што можете да го пренесете каде сакате. Токму така, станува збор за мобилна куќарка дизајнирана од страна на „ABATON“, која има голема спална просторија, одлично опремена бања, и удобна дневна соба во која е вметната и кујната. Она што особено ќе им се допадне на луѓето кои ја почитуваат природата, е фактот што оваа колиба е изградена од исклучиво природни и еколошки материјали, кои на никој начин не можат штетно да влијаат врз околината, каде и да одлучите да се сместите. Цената изнесува околу 50.000 евра.

Screen Shot 2014-04-10 at 7.32.29 AM

 

8

 

9

 

Screen Shot 2014-04-10 at 7.32.41 AM

 

2

 

Screen Shot 2014-04-10 at 7.31.18 AM

 

Screen Shot 2014-04-10 at 7.31.29 AM

 

4

 

Screen Shot 2014-04-10 at 7.31.57 AM

 

5

 

6

 

Screen Shot 2014-04-10 at 7.31.42 AM

 

11

 

Screen Shot 2014-04-10 at 7.32.11 AM

 

3

 

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *