Мињони претворени во модни икони

PicMonkey Collage

Тимот на познатиот магазин „Stylight“, креираше забавна серија илустрации во која во главниот фокус се познатите Мињони, креирани од „Illumination studios“, претворајќи ги во најпознатите модни икони на денешницата. Серијата е едноставно именувана Fashion Minions, а вклучува модни дизајнери, новинари, модели, и други клучни фигури од светот на модата, како Карл Лагерфилд, Ана Винтур, Кара Делавињ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *