Минималистички уреден дом кој нуди вистинска егзотика

MTI5MjMxODMyODA0NzkxNTcw1-650x325

Ова магично архитектонско дело се протега на грчкиот остров Сирос, изградено од страна на „Block 722“. Освен минималистичкиот и едноставен дизајн, ова прекрасно место нуди пејзажи кои се вистинско душевно богатство. Релаксирачката атмосфера е и повеќе од очигледна, па целокупниот резултат е кул место за летен одмор. Ве водиме низ кратка фото тура на ова парче рај.

MTI5MjMxODMyODA0NzkxNTcwMTI5MjMxODMyODA0NzkyNzk4MTI5MjMxODMyODA0NzY0MjkxMTI5MjMxODMyODA0ODA0NjE4MTI5MjMxODMyODA0ODcwMTU0MTI5MjMxODMyODA0ODE0ODE4MTI5MjMxODMyODA0ODI5ODI3 (1)MTI5MjMxODMyODA0ODI5ODI3MTI5MjMxODMyODA0ODk1MzYzMTI5MjMxODMyODA0ODU4MzM0MTI5MjMxODMyODA0OTg5NDA2MTI5MjMxODMyODA0OTIzODcwMTI5MjMxODMyODA0OTM1NjkwMTI5MjMxODMzMDczMTk5NzQ3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *