Минијатурни тетоважи на прстите

fingertattoo-11-900x993

Магазинот „Brit + Co“ направи сопствена колекција од омилени минијатурни тетоважи на прстите. Трендот стана особено популарен во изминатите две години, па се почесто можеме да забележиме како минимализмот успешно раскажува цели приказни вредни да се откријат. И покрај нивната големина, на овие тетоважи не им недостасува имагинација.

fingertattoo-0-900x599

fingertattoo-2-900x900

fingertattoo-4-900x1069

fingertattoo-5-900x903

fingertattoo-6-900x900

fingertattoo-7-900x710

fingertattoo-8-900x897

fingertattoo-9-900x894

fingertattoo-10-900x897

fingertattoo-11-900x993

fingertattoo-12-900x892

fingertattoo-13-900x761

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *