Мини протест во вашите гаќи

Screen-Shot-2016-04-01-at-8.25.44-AM

Благодарение на компанијата наречена „Cute Fruit Undies“, сега можете да направите малечок протест во вашите гаќички против сите оние политичари кои не ги поддржуваат женските права.

Имено, компанијата за долна облека започна необична линија на гаќи наречена „Bloody Marys“, каде „во фокусот“ се наоѓаат лицата на некои од најактуелните политичари во моментов, како Доналд Трамп, Тед Круз, Сара Пејлин… Иако во моментов се понудени само деветмина, сепак, доклку не го најдете „оној кој го сакате“, основачката на компанијата, Сара Палатник, е отворена за сугестии.

На овој начин нивните лица ќе можат да го апсорбираат вашиот месечен циклус, со што ќе ја добиете вашата малечка феминистичка одмазда.

undies-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *