Mаж создава илустрации од секој ден поминат со саканата

PicMonkey Collage

Куртис Виклунд, сакајќи засекогаш да ги памети моментите поминати со својата сакана сопруга, секој ден создава илустрации со кои ги документира добрите и лошите ситуации од нивниот заедничкиот живот.

Позитивен тест за бременост, запросување, настинки, слатки расправии и топли прегратки се само дел од миговите од нивниот живот кои се претставени на цртежите.

На илустрациите кои ја раскажуваат приказната на Куртис и Џордин, важно место зазема нивното мало синче.

01

02

03

04

30

05

06

23

19

07

09

11

17

26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *