Мапа на најпознатите пива во земјите ширум светот

beer-world-map-3000-full-web

Оваа необична мапа со сигурност ќе им се допадне на најголемите пивопијци и љубителите на патувањата. Всушност, кој не ужива во авантуристичко патување и кригла пиво? Доколку имате во план летово да прошетате некаде подалеку, еве кои се најпознатите пива во земјите ширум светот.

(Кликнете на сликата за да се зголеми.)

beer-world-map-3000-full-web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *