Македонија низ призмата на полски туристи

Screenshot_7

Матеуш Кановник е 20-годишен студент по кинематографија од Варшава, Полска. Заедно со неговите пријатели, тој изминатата година ја посетил Македонија. Истражувајќи ги природните убавини на Скопје и Охрид, Матеуш креирал прекрасно видео кое ги открива магичните катчиња на овие два града. Видеото е збогатено со музиката на американскиот бенд Беирут, која одлично се слева низ нивната авантура.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *