Маица за патувачи и авантуристи

travel-shirt-iconspeak-world-12

Доколку сте личност која често патува, знаете колку тешко знае понекогаш да биде да се разберете со локалното население, кое единствено го разбира сопствениот јазик.

Да, многу градови и помали области ширум светот се состојат од жители кои не зборуваат англиски, па комуникацијата се сведува на гестикулации кои често доведуваат до недоразбирања.

IconSpeak е корисна маица која содржи на себе 40 универзални икони, перфектни за ваквите ситуации. Доколку ви е потребно преоќиште, ресторан или транспорт, едноставно посочете ја илустрацијата, и следете ги дирекциите.

travel-shirt-iconspeak-world-1 travel-shirt-iconspeak-world-2 travel-shirt-iconspeak-world-4 travel-shirt-iconspeak-world-5 travel-shirt-iconspeak-world-11 travel-shirt-iconspeak-world-12 travel-shirt-iconspeak-world-13 travel-shirt-iconspeak-world-14 travel-shirt-iconspeak-world-15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *