Магично видео од ноќно сурфање

527418410_1280x720

Ова видео е навистина неверојатно. Самиот факт што претставува комбинација од талентирани сниматели, едни од најдобрите сурфери во светот и фантастични светла, навестува чиста магија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *