Љубовта меѓу татковците и нивните ќерки

Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca638d15b__880

Кога се чувствувате уморни од зафатеното секојдневие, потребна е мала морална поддршка. Секако, коа се споменуваат семејните односи, најпрво помислувате на мајчинството, меѓутоа, никогаш не треба да забораваме на онаа посебна врска која татковците ја развиваат со нивните малечки девојчиња.

Веќе одамна живееме во општество каде татковците и мајките пружаат речиси еднаква нега и грижа за своите деца. За да се илустрира оваа посебна приврзаност која татковците ја развиваат со своите ќерки, уметницата Снежана Суш наслика нежни и прекрасни илустрации со водени боици.

Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca4b4540b__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca4d9525b__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca4f9e7fa__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca5bac681__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca5f32468__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca40d76fb__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca51ec522__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca484d5ec__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca618bda5__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca638d15b__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca54605a1__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca57500a5__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca59868b3__880 Sweet-Pictures-About-Love-Between-Dad-and-Little-Girl-5704ca4505595__880

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *