Летечкиот скејтборд на „Lexus“ во акција

lexus-hoverboard@2x

Пред извесен период „Lexus“ го најави нивниот план за летечки скејтборди, а вчера беше објавено и првото официјално видео во кое се гледа како изгледа возењето со него.

Иако целото искуство прикажано во двеминутниот клип изгледа неверојатно забавно и кул, сепак, брзо потоа до јавноста допре уште едно видео на кое се прикажани неговите негативни страни.

Во секој случај, ова може да се смета како еден чекор понапред, нели?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *