Легендарни благослови од тројца Струмичани

hqdefault

Тројцата темпераментни Струмичани од Баница изгледаат навистина возбудени што се дел од традиционалното фрлање на крстот за водици. Клипот во кој тие даваат легендарни изјави за телевизијата ВИС, за помалку од три дена стана вирален хит.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *