Креативни обетки за неконвенционални девојки

hdhtjst

Пред само 75 години повеќето луѓе ги бушеле ушите во нивните домови, а младите девојки оделе до толку години што организирале и свечени забави за да го прослават овој чин. Петстотини години пред тоа пак, обетките претставувале симбол за благородништво.

Денес, сите можат да уживаат во ова парче накит, кое може да се најде во сите бои и дезени. Иако повеќето дами преферираат елегантни и раскошни „декори“ за нивните уши, сепак, креативните дизајнери не забораваат и на неконвенционалните дами кои се љубителки на науката, видео игрите и природата.

Rain Clouds

Ursa Major

Pacman Ear Pieces

Dandelion Balls

Space Earrings

Mario Piranha PlantsMario Piranha Plants

Portal Studs

Dragon Ear Wrap

Knitting Ear Studs

Goth Bats

Arrow

Long Stem Plumeria Flowers

Chain Chomps From Super MarioChain Chomps From Super Mario

Love Birdie On Branch

Shark Bites

Snake Ear Wrap

Creature Eye Plugs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *