Креативни начини да ги рециклирате старите џемпери

6-2-660x300

Секогаш доаѓа момент кога морате да му кажете збогум на џемперот кој толку го сакавте, бидејќи едноставно ви станал премал или веќе не е во мода.

Ако сепак сакате да го зачувате споменот од вашиот омилен џемпер, ви пренесуваме неколку генијални работи кои можете да ги направите од него.

Топли ракавици

Широко капче

Зимски навлаки за пернички и свеќници

Бесконечни марами

Удобен кревет за миленичето

Навлаки за перници без шиење

Украсна вреќичка за вино

pametni-idei-sto-da-pravite-so-starite-dzemperi-namesto-da-gi-frlate-02.jpg

За потопла атмосфера, сите декоративни садови, ламби и кутии обложете ги со стари џемпери

pametni-idei-sto-da-pravite-so-starite-dzemperi-namesto-da-gi-frlate-03.jpg

pametni-idei-sto-da-pravite-so-starite-dzemperi-namesto-da-gi-frlate-04.jpg

pametni-idei-sto-da-pravite-so-starite-dzemperi-namesto-da-gi-frlate-05.jpg

pametni-idei-sto-da-pravite-so-starite-dzemperi-namesto-da-gi-frlate-06.jpg

pametni-idei-sto-da-pravite-so-starite-dzemperi-namesto-da-gi-frlate-07.jpg

pametni-idei-sto-da-pravite-so-starite-dzemperi-namesto-da-gi-frlate-08.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *