Креативни и инспиративни идеи за велигденски јајца

PicMonkey Collage

Има нешто навистина забавно и креативно во сета велигденска магија.
Без разлика дали спаѓате во оние кои повеќе го сакаат класичниот начин на вапцањето јајца, или пак повеќе сакате да експериментирате, сепак, сите можат да ја почувствуваат велигденската еуфорија. Иако има уште неколку седмици до овој празник, сепак, не би било лошо ако уште сега започнете да разгледувате какви се начини на декорирање постојат. Во галеријата подолу би прикажуваме креативно бојадисани јајца, кои се надеваме дека на некој начин ќе ве инспирираат за претстојниот Велигден.

diy-easter-eggs-1-1

diy-easter-eggs-1-2

diy-easter-eggs-2-1

diy-easter-eggs-3-1

diy-easter-eggs-3-2

diy-easter-eggs-4-1

diy-easter-eggs-4-2

diy-easter-eggs-5-1

diy-easter-eggs-5-2

diy-easter-eggs-5-3diy-easter-eggs-6diy-easter-eggs-7-1diy-easter-eggs-7-2diy-easter-eggs-10-1

diy-easter-eggs-10-2

diy-easter-eggs-11-1

diy-easter-eggs-11-2

diy-easter-eggs-12-1

diy-easter-eggs-12-2

diy-easter-eggs-12-3

diy-easter-eggs-12-4

diy-easter-eggs-14-1

diy-easter-eggs-14-2

diy-easter-eggs-16

diy-easter-eggs-17-1

diy-easter-eggs-17-2

diy-easter-eggs-19-1

diy-easter-eggs-19-2

diy-easter-eggs-19-3

diy-easter-eggs-20-1

diy-easter-eggs-20-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *