Креативна внатрешност на такси возилата во Мумбај

Taxi6

Во индискиот град Мумбај се наоѓаат неколку такси возила кои имаат многу необична внатрешност. Во денешната галерија ќе имате прилика да видите само дел од опуштената атмосфера во која уживаат корисниците на такси возилата во Мумбај. Веруваме дека превозот низ градската гужва изгледа барем малку позабавен благодарение на оригиналните идеи на таксистите и нивните дизајнери.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *