Кралски дом покрај брегот Амалфи кој можете да го изнајмите

MTMxNDcxOTM2MzQ4ODY2NTcw

Постојат огромен број на лоши понуди на AirBnb, но постојат и онакви кои го одземаат здивот со својата уникатна убавина. Токму таков примерок е и оваа куќа која се протега покрај брегот Амалфи, Италија. Станува збор за прекрасен и луксузно уреден дом, опкружен со магична природа и фасцинантни пејзажи. Доволно е голем за во него да преноќат 7 луѓе, и да ја приредат најкул забавата на годината. Сепак, куќата чиј изглед е доволно добар за од неа да се испечатат разгледници не секој би можел да си ја припушти со оглед на тоа што цената за едно ноќевање чини 2.180 долари.

Airbnb

Airbnb

Airbnb

Airbnb

Airbnb

Airbnb

 

Airbnb

Airbnb

Airbnb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *