Концепт од соништата: Зграда на дрво

PicMonkey Collage

Секое дете сонува за сопствена куќарка на дрво, но дури и оние со најбујна имагинација не успеале да замислилат ваков објект.

Дизајнирано од страна на казахстанскиот архитект Аибек Алмасов од „A Masow Architects“, ова е еден од најкул концептите за домови изградени на дрво кои некогаш сме ги виделе.

Се разбира, приватноста во ваков случај е невозможна, меѓутоа, доколку се наоѓа на изолирано место тогаш воопшто и не е потребна.

MTM3NDM0OTU3ODEwMjQ2ODI0

MTM3NDM0OTU3ODEwMzc3ODk2

MTM3NDM0OTU3ODEwMzEyMzYw

MTM3NDM0OTU3ODEwMzEyMzYx

MTM3NDM0OTU3ODEwNDQzNDMy

MTM3NDM0OTU3ODEwNDQzNDMz

MTM3NDM0OTU3ODEwNjQwMDQw

MTM3NDM0OTU3ODEwNTc0NTA0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *