NBA направи компилација со најатрактивните забивања од минатата сезона

11880067_10203192381050562_1053424565_n

На You Tube каналот на NBA, неодамна беше објавена видео компилација од најдобрите забивања во сезоната 2014/2015. Од Демиен Лилард до Деандре Џордан, ова се забивањата кои минатата сезона најмногу го привлекоа вниманието на фановите, а внесоа немир и стравопочит кај противничките кошаркари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *