Компилација од најлошите специјални ефекти во филмовите

emtgDzVaKFxx

Луѓето кои работат во Холивуд отсекогаш биле фасцинирани од специјалните ефекти. Во текот на развојот на филмската индустрија 0ваа област особено се разви и многу пати ефектите нè оставија без здив.

Во последно време сè повеќе режисери се вртат кон постариот, поавтентичен пристап на снимање во обид да ја намалат зависноста од специјалните ефекти.

За специјалните ефекти да функционираат во филмот, потребно е многу време и пари – кога ви фали една од тие две работи ќе завршите со сцени какви што ќе погледнете во оваа компилација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *