Кога уметноста и скејтбордингот ќе се соединат во едно видео

maxresdefault

Килиан Мартин е еден од оние креативни и иновативни скејтбордери кои имаат сопствен и уникатен стил на возење. Погледнете го неговото најново инспиративно видео кое ќе поттикне желба дури и кај оние кои немаат скирол да се приклучат што поскоро  на ова забавно движење. Станува збор за краток филм насловен „Searching Sirocco“, снимен во соработка со режисерот Брет Новак. Музиката е дело на Патрик Ватсон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *