Кога кучето ќе научи да вика мама побрзо од бебе

yDAIKPE

Овие родители се обидуваа да го научат нивниот син да вика „мама“, меѓутоа, нивното куче реши да ја искористи оваа прилика и да се бори за залак како награда. „Борбата“, зачудувачки, ја доби кучето, кое прво успеа да го изусти „магичниот збор“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *