„Kodama Zome“ – висечки кревет за лежерно лето

kodama-zome-hanging-bed-1-1000x500

Во пресрет на безгрижното лето ви прикажуваме нешто што со што би го збогатиле вашиот дом – висечкиот кревет “Kodama ZОМЕ”.

Колекцијата на мебел „Kodama Zome“ може да биде романтично љубовно гнездо, совршен рај за љубителите на добрите книги, место за забава за најмладите и едноставно решение за безгрижно летно задоволство. Создаден со најновиот софтвер за 3D инженеринг од страна на Ричи Данкан, оваа нежна лулка нуди целосна релаксација. Висечкиот кревет е направен од силен нерѓосувачки челик, отпорен е на различни временски услови, содржи висококвалитетно платно од полиестер, а може да се купи и заштитна прекривка.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *