Канцеларии во природа

cover4-1000x500

Сметате дека не ги прифаќате општествените норми на однесување? Па зошто тогаш и понатаму работите во традиционална канцеларија?

Општо е познато дека минувањето време во природата е добро за здравјето. Со оглед на фактот дека повеќето луѓе минуваат осум часа дневно во канцеларија, зарем тогаш не треба да биде во помалку стресни средини.

Проверете како изгледаат овие мали работни простори сместени во природа. Погледот кон природата сигурно подобро ќе се одрази врз менталното здравје и продуктивноста отколку ѕидовите и паузите минати на прометните градски улици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *