Како се менуваа познатите низ годините

Clint Eastwooda

Постарите генерации веројатно се сеќааваат каков шмекер бил Клинт Иствуд на времето, иако, рака на срце, и ден денес во себе има нешто од стариот шарм. 

Ни познатите личности не се имуни на забот на времето, па и тие се менуваат низ годините – некои на подобро, некои на полошо. Денес ви прикажуваме галерија од познатите личности и нивните промени низ годините…

Барбара Стрејсенд 

Barbra Streisand(1)

Кристофер Вокен

Christopher Walken

Синди Крафорд

Cindy Crawford(3)

Клинт Иствуд

Clint Eastwood

Деми Мур

Demi Moore(6)

Џорџ Клуни

George Clooney(10)

Жан-Клод ван Дам

Jean-Claude Van Damme

Моника Белучи

Monica Bellucci

Сигурни Вивер

Sigourney Weaver(1)

Силвестер Сталоне

Sylvester Stallone(1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *