Како ќе изгледаат денешните генерации во староста

leisure-hires-page4__880

Сте се запрашале ли некогаш како би изгледале новите генерации во староста? Фотографот Алекс де Мора си го поставил истото прашање, па затоа решил да направи интересна серија фотографии во кои пензионери позираат облечени во согласност со поновите трендови. Резултатот е урнебесен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *