Како изгледаат седиштата од прва класа на „British Airways“

britishair-0 (1)

Авионската компанија „British Airways“ ја предаде својата доверба на дизајското студио Forpeople, кое доби за задача да го креира изгледот на седиштата од прва класа за Boeing 787-9 Dreamliner. Резултатот е и повеќе од фасцинантен. Малиот постор е исполнет со кожни елегантни седишта, збогатени со најмодерни технолошки додатоци кои дополнително ја зголемуваат удобноста на клиентите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *