Како да направите мини кујна за вашето дете?

diy-cardboard-kitchen-recycle-toddler-coverimage

Со цел да и ја подари на својата ќерка кујната за која мечтае, Родеса Вилануева-Рејес започнала да размислува за необичен направи сам проект. Собирајќи голем број на картонски кутии, Рејес започнала со изградбата на нејзиниот „направи сам“ проект.

Соединувајќи ги кутиите, таа ја создала основата за мини кујна, по што започнала да ги завива картоните со самолепливи колоритни траки. За да биде уште пореалистична, Родеса со помош на тенџере направила и лабаво. Благодарение на големиот број играчки на нејзината малечка ќерка, ги исполнила и сите полици. За да биде крајниот резултат уште погенијален, таа испринтала лого „ Audrey’s Cafe & Restaurant“.

Откако Родеса ја објавила пред и потоа фотографијата на Facebook, собрала повеќе од 1000 „допаѓања“ и стотици кометари од восхитени родители. Благодарение на вниманието кое го привлекла со овој проект, тој се најде објавен во голем број светски познати магазини.

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-2__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-3__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-4__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-5__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-6__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-7__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-8__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-9__700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *