Како да бидете навистина неподносливи

PicMonkey-Collage24-1000x500

Под заедничкиот наслов „How to be annoying“ (како да бидете иритантни) се појави серија духовити илустрации кои го потврдуваат она што сите го знаеме. Има многу работи ве нервираат вас или некој од вашата околина, но постојат и одредени облици на однесување кои ги нервираат речиси сите луѓе на планетава. Па така во оваа серија илустрации ќе најдете сè што сакате да знаете за нервирање на другите, а не знаевте како да прашате…

1. Кога разговарате на мобилен бидете најгласни што можете

ilustracii-koi-nerviraat-kako-da-gi-iritirate-lugeto-okolu-vas-04

2. Јадете гласно

ilustracii-koi-nerviraat-kako-da-gi-iritirate-lugeto-okolu-vas-07

3. Буцкајте ги луѓето околу вас

Bockate-nekoga-660x571

4. Зборувајте со бебешки глас

Govorite-bebećim-glasom-660x571

5. Ставете ја чантата на празното седиште до вас.

ilustracii-koi-nerviraat-kako-da-gi-iritirate-lugeto-okolu-vas-03

6.  Кажувајте рандом броеви на глас кога некој пресметува нешто важно во ваша близина

ilustracii-koi-nerviraat-kako-da-gi-iritirate-lugeto-okolu-vas-01

7. Носете храна која мириса на километар кога патувате.

ilustracii-koi-nerviraat-kako-da-gi-iritirate-lugeto-okolu-vas-14

8. Откако ќе се избањате, оставете го мокриот пешкир на кревет.

ilustracii-koi-nerviraat-kako-da-gi-iritirate-lugeto-okolu-vas-09

9. Оставајте го капачето од пастата за заби отворено.

Ostavljate-pastu-za-zube-otvorenu-660x571

10. Пејте заедно со секоја песна и реклама.

ilustracii-koi-nerviraat-kako-da-gi-iritirate-lugeto-okolu-vas-13

11. Одете бавно

ilustracii-koi-nerviraat-kako-da-gi-iritirate-lugeto-okolu-vas-02

12. Вклучете ја правосмукалката додека некој гледа филм

Usisavate-dok-neko-gleda-film-660x571

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *