Јорган одело – за сите оние кои секаде би си дремнале

never-miss-out-on-nap-time-again-bedroom-coglGLGL-1000x500

Тажна вест за сите оние кои уживаат во добриот сон: викендов часовникот се поместува напред, па се молат сите кои имаат тешкотии со недостатокот на сон овој викенд добро да го испланираат одењето во кревет.

Од друга страна може да подразмислат и да си го набават новото „The Suvet“ одело направено од ист материјал од кој се прават јоргани, па насекаде може да ви понудат голема радост доколку патите од недостаток на сон.

Jurys Inn Hotel Group“ создаде капут и панталони од материјал за тенки јоргани.

Сега за прв пат постои удобно решение кое може да им понуди помош на оние кои секојдневно се борат да станат од кревет.

never-miss-out-on-nap-time-again-bedroom-couture-so-comfy-you-can-have-a-duvet-day-everyday__880-660x405

never-miss-out-on-nap-time-again-bedroom-couture-so-comfy-you-can-have-a-duvet-day-everyday-2__880

duvet-suit-sleep-everywhere-suvet-jurys-inns

never-miss-out-on-nap-time-again-bedroom-couture-so-comfy-you-can-have-a-duvet-day-everyday-5__880

never-miss-out-on-nap-time-again-bedroom-couture-so-comfy-you-can-have-a-duvet-day-everyday1

never-miss-out-on-nap-time-again-bedroom-couture-so-comfy-you-can-have-a-duvet-day-everyday-21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *