Јапонскиот тизер за „Star Wars: The Force Awakens“ е најоткривачки досега

MTM0MjU0NTM5ODk2Mjk3OTUw

Јапонскиот тизер за „Star Wars: The Force Awakens“ успеа да ги израдува најолемите фанови на култната франшиза. Имено, видеото кое трае нешто помалку од две минути открива многу повеќе елементи од филмот, за разлика од американскиот трејлер кој беше објавен на 19 октомври годинава. Доколку сте „Star Wars“ фанатик, погледнете го клипот подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *