Интересни примени на Лего коцките во домот

kolaz-1000x500

Лего коцките се повеќе од играчки.  Не само затоа што се безвременски, туку и затоа што може да се употребат и надвор од детските соби. И бидејќи нема дете што во животот не поседувало Лего коцки голема е веројатноста да ги имате во домот. Но зошто да фаќаат прашина кога можете да им го продолжите животот во модифицирана форма.

За да ви покажеме дека тоа е така, ви претставуваме неколку интересни идеи за употреба на Лего коцките во домот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *