Импресивна африканска куќарка на дрво во срцето на Лондон

stunningtreehouselondon-0-900x614

Компанијата „Virgin Holidays“ од Лондон, успеа да им приреди пријатно изненадување на туристите и локалците во срцето на градот. Имено, инспирирани од духот на Јужна Африка, тие креираа луксузно преноќиште на дрво, со приватен балкон, готвач, и поглед кој остава без здив.

Станува збор за инсталација која ќе биде изложена една седмица, а за целокупниот изглед беше задолжен дизајнерот Хуберт Зандберг. Внатрешноста претставува импресивен микс од традиционален африкански декор, кој нуди интернационално, модерно чувство.

Куќата на дрво е отворена за сите случајни минувачи, но само неколкумина среќни избраници добиваат шанса да преноќат во истата. Апликациите се пополнуваат на официјалната страница на компанијата, по што тие по случаен избор ги одбираат победниците. Ѕирнете како изгледа оваа бајковита инсталација.

stunningtreehouselondon-0-900x614

stunningtreehouselondon-1-900x720

stunningtreehouselondon-3-900x601

stunningtreehouselondon-4-900x595

stunningtreehouselondon-5-900x597

stunningtreehouselondon-6-900x712

stunningtreehouselondon-7-900x601

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *