Илустрации кои покажуваат што значи да се биде во врска на далечина

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-longGLGL-1000x500

Виола Ванг и нејзиното момче веќе три години се во успешна врска на далечина. За повеќето од вас кои секојдневно ги гледаат своите партнери, проблемите со кои се сочуваат луѓето како Виола ви се сосема непознати. Тешко е да верувате на човек кој живее со вас, а како е кога таа личност ја гледате еднаш во шест месеци или кога вашиот разговор бара трпеливост прикажа Виола во нејзината серија илустрации…

Почнувајќи од отежната комуникација, шушкање, крчење и паѓање на мрежата доколку користите Скајп или Вајбер, па до моментот кога на аеродром го чекате вашиот партнер со пеперутки во стомакот. Не е лесно, но е за пофалба, а зошто – погледнете во нашата галерија…

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship__880

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-2__880

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-3__880

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-4__880

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-5__880

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-6__880

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-7__880i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-8__880

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-9__880

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-10__880

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-12__880

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-14__880

i-draw-what-its-like-to-be-in-a-long-distance-relationship-15__880

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *